3. júla 2013

Ladybox červen 2013

Ahojte dievčatá, dnes som si pre vás pripravila otváranie červnového ladyboxu, ktorý mi prišiel práve dnes, tak sa naň poďme spolu pozrieť.:) Veľmi sa mi páči, že vonkajšia ochranná krabička, v ktorej bol boxík zabalený nebola obyčajná, ale červená, čo pôsobí veľmi príjemne a elegantne, následne po jej rozbalení bola vo vnútri krásna ružová krabička. Mne osobne sa táto ružová krabička veľmi páči, v recenziách som videla, že niektoré dievčatá dostali čiernu krabičku, ja som chcela ružovú, takže som veľmi spokojná. Vo vnútri sa nachádzala čierna výplň, naopak v čiernych boxíkoch som videla ružovú. V krabičke bol úvodný list, v ktorom sa píše o produktoch, ktoré v nej sú a celá vyzerala takto.:)


   

1. Mixa ukľudňujúci hydratačný krém - túto francúzsku značku osobne nepoznám, ešte som od nej nič nevyskúšala, ale v poslednom čase sa dostáva už aj k nám, videla som ju ako novinku uvedenú v dm drogérii, takže sa veľmi teším, že skúsim niečo nové a hydratačný krém je skvelá voľba.



2. Figs & Rouge Aloe Vera and Mint Balm- na tento multifunkčný balzám sa taktiež veľmi teším, už ako prvý ma zaujal jeho obal, pretože je krásny a veľmi milý. Je skvelé, že je prírodný a obsahuje bambucké maslo, rastlinné a esenciálne oleje a včelí vosk.


 

3. Inglot lícenka- od tejto značky som dekoratívnu kozmetiku ešte tiež nevyskúšala, takže som rada, že v boxíku bola, s odtieňom som veľmi spokojná, je prirodzene ružovohnedý, akurát je iba v plastovom obale ako náplň do paletky, lepšie by sa s ním manipulovalo, keby bol v originálnom obale.



4. Duck Island telové mlieko- je v malom cestovnom balení, ktoré sa výborne hodí na cestovanie, takže si myslím, že takéto maličké telové mlieko sa hodí vždy.



5. Salcura intímna hygiena- je takisto v maličkom cestovnom balení, ktoré ma predchádzať kvasinkovým infekciám. Takýto produkt som v beauty boxíku až tak nečakala, ale je skvelé, že je na prírodnej báze.



6. Kiss My Face sprchový gél- a do tretice ďalšie cestovné balenie, ktoré je na cestovanie úžasné. Tento sprchový gél je vegánsky a prírodny, obsahuje čerstvú borovicu a ženšen.



7. MUFE rúž- ako bonusový produkt som si v boxíku našla červený rúž, ktorý ma potešil, pretože takýto rúž ešte nemám a na nejaké špeciálne príležitosti ho určite využijem.



Taktiež boli pribalené dve vzorky Weleda šampónu a vzorka BB krému Vichy Ideália. Veľa produktov a značiek, ktoré sú v tomto boxíku som ešte nevyskúšala, takže som veľmi rada, že vyskúšam niečo nové a veľmi sa z neho teším! :)

5 komentárov:

  1. produkty vyzeraju pekne. mna by osobne zaujimalo aky bude v praxi ten balzam na pery. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zatiaľ vyzerá byť super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. odporučila by si ladybox aj ludom ktorý ho ešte nemali a chceli by ho vyskúšať?

    Romi- www.myself-romi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jasné, za vyskúšanie to určite stojí, mne sa najviac páči to očakávanie a moment prekvapenia, keď sa otvára a tie krabičky sú nádherné:)

    OdpovedaťOdstrániť