31. mája 2013

Review - Garnier Regenerating SOS Hand Cream

U mňa je krém na ruky dôležitou súčasťou nočného stolíka, pretože mám veľmi často suchú pokožku rúk, najmä v zime, v zime si ich krémujem každý večer, niekedy aj viackrát, preto je pre mňa kvalitný krém veľmi dôležitý. Vyskúšala som ich už veľa a naposledy som si kúpila tento od Garnier-u SOS, ktorý veľmi chválim, pretože je skvelý! Tak som sa rozhodla, že ho ukážem aj vám.:)

Oficiálny popis: SOS regeneračný krém na ruky, 100ml
Intenzívna starostlivosť pre suché a popraskané ruky, obohatený o zložku zabraňujúcu zníženie úrovne hydratácie, vyživujúce bambucké maslo, ktoré regeneruje suchú pokožku, redukuje popraskanú kožu a znižuje pnutie. Jeho nemastné zloženie sa rýchlo vstrebáva a nelepí.

Môj názor:
S hydratáciou som veľmi spokojná, ráno mám oveľa jemnejšiu pokožku rúk. Veľkou výhodou je konzistencia tohto krému, pretože je hustejšia, čo je podľa mňa skvelé, pretože takéto hustejšie krémy sú výživnejšie pre pokožku rúk. Obsahuje bambucké maslo, je hypoalergénny a vonia veľmi jemne, príjemne. Veľké pozitívum je, že neobsahuje parabény. Taktiež, že má väčší obsah, čo u takýchto SOS krémov nebýva a väčšinou sú menšie. Takže za mňa určite áno a určite si ho kúpim znovu.:)



4 komentáre:

  1. Ahoj ...dakujem za komplimenty na mojom blogu..potesili ma. :-) A krem urcite vyskusam !


    http://dzejzetko.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V drogérii som naňho tiež dávnejšie pozerala a oslovila ma najmä jeho vôňa. Priam božská. Nakoniec som ho ale nevzala.
    Nechcela by si vzájomné sledovanie našich blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj mne vonia veľmi príjemne.určite sa na tvoj blog pozriem.:)

    OdpovedaťOdstrániť