21. apríla 2013

Review - Alverde sprchový gél

Ahojte, dnes som si pre vás pripravila recenziu na skvelý sprchový gél s extraktom z vanilkových kvetov a mandarínkovým olejom od značky Alverde, ktorá vyrába prírodnú kozmetiku. Než som si ho kúpila, tak som naň čítala veľa pozitívnych recenzií a o to viac som sa naň tešila.:)

Oficiálny popis:
Sprchový gél čistí a osviežuje pokožku bez toho, aby ju vysušoval, obsahuje starostlivo vybrané ošetrujúce zložky, ktoré podporujú prirodzenú vlhkosť pleti a robia ju jemnou a vláčnou. Nádherná vôňa vanilkových kvetov v spojení s ovocnou vôňou mandarínky oživuje zmysly, osviežuje pokožku a po celý deň vám dodá príjemný pocit pokožky. Bez obsahu syntetických vonných, farbiacich a konzervačných látok ako aj živočíšnych látok. Zložky pochádzajú z prednostne kontrolovaného biologického poľnohospodárstva. Neobsahuje látky na báze minerálnych olejov. Dermatologicky testované, 250ml.

Môj názor:
V prvom rade som nadšená zo zloženia tohto sprchového gélu, ktorý obsahuje prírodné zložky a to už spomínaný extrakt z vanilkových kvetov a mandarínkového oleja a naopak neobsahuje konzervačné latky, syntetické vône a farbiace látky. Vôňu má taktiež úžasnú, mne osobne veľmi vonia, pretože sú to dve z mojich obľúbených vôní. Pokožku nevysušuje, je veľmi príjemný a je držiteľom ocenenia Nr.1. Moje prvé balenie sa mi práve míňa, takže ho už mám zapísané v mojom kozmetickom wishliste, pretože som s ním veľmi spokojná.:)

Máte svoj obľúbený?





4 komentáre:

  1. já sprcháče zas tak neřeším, ale vyhovují mi všechny možné od baley. :) jak vůní tak cenou :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to chápem, ďakujem za komentár:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa akurát míňa a pozerala som už po nejakom novom sprchovacom, a myslím že si ma presvedčila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to som rada, ďakujem za komentár:)

    OdpovedaťOdstrániť