24. júla 2013

Review - Garnier Moisture Match

Vďaka aplikácii Garnier Staň sa testerkou sa mi naskytla príležitosť vyskúšať si celý rad krémov Moisture Match, ktoré ma zaujali a veľmi ma potešili. Rad Moisture Match obsahuje štyri 24-hodinové hydratačné krémy, pričom každý z nich je určený na iný druh pleti. Obsahuje Svieži energizujúci gél Wake me up, Ľahký zjemňujúci krém Start afresh, Svieži zmatňujúci krém Oh! So matte a Bohatý vyživujúci krém Goodbye dry.Veľmi sa mi páči originálny nápad, kde tvorcovia využili farby a každý krém ma svoju vlastnú farbu, ktorú ma na krabičke, taktiež na tube, z ktorej sa ľahko dávkuje a po vytlačení má krém taktiež jemnú farbu. Tieto krémy neobsahujú parabény, čo je skvelé a naopak obsahujú rastlinný elixír, výťažok z citrusu, z lotosu, zo zeleného čaju a olej z kamélie. Taktiež úžasne voňajú, veľmi jemne a príjemne.


Svieži zmatňujúci krém Oh! So matte 

Začnem krémom, ktorý je určený na zmiešanú až mastnú pleť, obsahuje výťažok zo zeleného čaju, ktorý je známy pre svoje detoxikačné účinky a rastlinný elixír. Je určený na zmatnenie a hydratáciu pleti. Prvé, čo ma na ňom zaujalo bola konzistenia krému, ktorá je šľahačková, veľmi netypická, po nanesení a následnom rozotieraní som na pleti cítila ako keby jemné bublinky, čo je veľmi zaujímavé. Čo sa týka zmatnenia, tak žiaden krém nezmatní pleť počas celého dňa, samozrejme to záleží aj od typu pleti, mne skôr vyhovuje pre svoju hydratáciu ako pre svoje zmatnenie a veľká výhoda je, že moja pleť po nanesení bola úplne jemná.

Ľahký zjemňujúci krém Start afresh

Tento krém je určený na normálnu až suchú pleť, obsahuje výťažok z lotosu, ktorý je známy pre svoje zjemňujúce vlastnosti a rastlinný elixír. Je určený na hydratáciu pleti, má konzistenciu klasického krému a rýchlo sa vstrebáva. Veľmi mi vyhovuje, pretože hydratačný krém používam často, takže tento krém si určite kúpim aj znovu.

Svieži energizujúci gél Wake me up

Tretí krém je určený na unavenú pleť bez jasu, obsahuje výťažok z citrusu a perleť, ktorá pleť rozžiari a tým pádom vyzerá sviežo a zdravo, taktiež ako predošlé krémy obsahuje aj rastlinný elixír. Je vo forme gélu s jemnou perleťou, čo sa mi veľmi páči, ktorá je úplne jemná, takže pleť sa nebude vôbec prehnane trblietať, skôr sa len decentne rozžiari. Tento krém ma taktiež veľmi zaujal.

Bohatý vyživujúci krém Goodbye dry

Posledný krém je určený na suchú až veľmi suchú pleť, obsahuje olej z kamélie, ktorý vyživuje pleť a rastlinný elixír. Má veľmi hustú konzistenciu, až ako krém na ruky. Ak budem mať niekedy vysušenú pleť, tak ho určite využijem, ale momentálne moja pleť nie je až taká suchá. Každopádne, ak ma niekto veľmi suchú pleť, tak tento krém je ideálny.



Rad krémov Moisture Match hodnotím veľmi pozitívne, každý si v týchto krémoch nájde ten, ktorý mu najviac vyhovuje. Je skvelé, že neobsahujú parabény, ale veľa výživných látok, úžasne voňajú a veľmi chválim taktiež farebný nápad odlišnosti krémov. :)

3. júla 2013

Ladybox červen 2013

Ahojte dievčatá, dnes som si pre vás pripravila otváranie červnového ladyboxu, ktorý mi prišiel práve dnes, tak sa naň poďme spolu pozrieť.:) Veľmi sa mi páči, že vonkajšia ochranná krabička, v ktorej bol boxík zabalený nebola obyčajná, ale červená, čo pôsobí veľmi príjemne a elegantne, následne po jej rozbalení bola vo vnútri krásna ružová krabička. Mne osobne sa táto ružová krabička veľmi páči, v recenziách som videla, že niektoré dievčatá dostali čiernu krabičku, ja som chcela ružovú, takže som veľmi spokojná. Vo vnútri sa nachádzala čierna výplň, naopak v čiernych boxíkoch som videla ružovú. V krabičke bol úvodný list, v ktorom sa píše o produktoch, ktoré v nej sú a celá vyzerala takto.:)


   

1. Mixa ukľudňujúci hydratačný krém - túto francúzsku značku osobne nepoznám, ešte som od nej nič nevyskúšala, ale v poslednom čase sa dostáva už aj k nám, videla som ju ako novinku uvedenú v dm drogérii, takže sa veľmi teším, že skúsim niečo nové a hydratačný krém je skvelá voľba.



2. Figs & Rouge Aloe Vera and Mint Balm- na tento multifunkčný balzám sa taktiež veľmi teším, už ako prvý ma zaujal jeho obal, pretože je krásny a veľmi milý. Je skvelé, že je prírodný a obsahuje bambucké maslo, rastlinné a esenciálne oleje a včelí vosk.


 

3. Inglot lícenka- od tejto značky som dekoratívnu kozmetiku ešte tiež nevyskúšala, takže som rada, že v boxíku bola, s odtieňom som veľmi spokojná, je prirodzene ružovohnedý, akurát je iba v plastovom obale ako náplň do paletky, lepšie by sa s ním manipulovalo, keby bol v originálnom obale.



4. Duck Island telové mlieko- je v malom cestovnom balení, ktoré sa výborne hodí na cestovanie, takže si myslím, že takéto maličké telové mlieko sa hodí vždy.



5. Salcura intímna hygiena- je takisto v maličkom cestovnom balení, ktoré ma predchádzať kvasinkovým infekciám. Takýto produkt som v beauty boxíku až tak nečakala, ale je skvelé, že je na prírodnej báze.



6. Kiss My Face sprchový gél- a do tretice ďalšie cestovné balenie, ktoré je na cestovanie úžasné. Tento sprchový gél je vegánsky a prírodny, obsahuje čerstvú borovicu a ženšen.



7. MUFE rúž- ako bonusový produkt som si v boxíku našla červený rúž, ktorý ma potešil, pretože takýto rúž ešte nemám a na nejaké špeciálne príležitosti ho určite využijem.



Taktiež boli pribalené dve vzorky Weleda šampónu a vzorka BB krému Vichy Ideália. Veľa produktov a značiek, ktoré sú v tomto boxíku som ešte nevyskúšala, takže som veľmi rada, že vyskúšam niečo nové a veľmi sa z neho teším! :)