11. júna 2013

PRINCESS PINK

Ahojte, dnes vám predstavím môj ďalší obľúbený lak, ktorý je značky Rimmel - 60 seconds v odtieni 200 PRINCESS PINK. Je takisto svetloružovej farby ako laky, ktoré ste mohli vidieť v predošlom príspevku, takéto laky mám veľmi rada vo chvíľach, keď chcem mať upravené nechty, ale nemám čas tomu venovať príliš veľa času. Rimmel laky mám veľmi rada, pretože majú skvelé hrubšie štetčeky a mne veľmi vyhovujú.
Mám ich viacero v rôznych odtieňoch, už farebnejších,haha:), ktoré vám určite tiež ukážem.:)



7. júna 2013

Review - Hemp Body Butter

Ahojte, dnešná recenzia je o skvelom telovom masle značky The Body Shop, ktorého hlavnou zložkou je konopný olej a je určený na veľmi suchú pokožku. Tak poďme na to!:)



Osobne mám veľmi dobrú skúsenosť s kozmetickými výrobkami, ktoré obsahujú konope, takže keď som videla toto telové maslo, tak som bola nadšená. Zo začiatku mi až tak nevoňalo, ale po nanesení na pokožku sa vôňa rozplynie a vonia veľmi jemne. Konzistencia je krémová, veľmi ľahko sa na pokožke rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Najväčšie pozitívum je fakt, že hydratuje úžasne, hneď po nanesení mám pocit hydratovanej pokožky, čo mi zostane aj do nasledujúceho dňa a moja pokožka je úplne jemná, čo sa mi častokrát pri iných telových krémoch nestáva. Takže toto telové maslo určite odporúčam!:)